Sähkö- ja automaatioasentaja, Oulu

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen sähkö- ja automaatioasentajaa.

Haluatko olla mukana toteuttamassa laadukkaita ja monipuolisia sähkö- ja automaatioprojekteja teollisuuden alalla? Jos sinulla on koulutus ja kokemusta alalta, sekä innostusta oppia uutta ja kehittää osaamistasi, olet etsimämme henkilö!

Tule osaksi ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä tiimiämme, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa ja haastavissa sähkö- ja automaatiotehtävissä. Meillä saat työskennellä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa työkohteissa, kuten prosessi-, rakennus- ja instrumentointiurakoissa sekä teollisuuden kunnossapidossa. Arvostamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. B-ajokortti on eduksi.

Liity osaksi arvostettua ja kasvavaa yritystämme, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi työsuhde-edut, hyvät työterveyspalvelut, mahdollisuuden bonukseen hyvin tehdystä työstä, joustavat työajat ja mukavan työyhteisön. Meillä työturvallisuus on aina etusijalla ja pidämme huolta siitä, että sinulla on aina ajantasaiset koulutukset ja varusteet. Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä hakemuksesi meille pikaisesti osoitteeseen rekrytointi@elcoline.fi kuitenkin viimeistään 31.8. mennessä.

Mikäli sinulle herää kysyttävää työstä tai Elcolinesta työyhteisönä, otathan yhteyttä yksikönpäällikkömme Petriin ja kysy!

Petrin tavoitat parhaiten puhelimitse: +358 40 801 0833 (klo 14:00 – 16:00) tai sähköpostilla petri.salakari@elcoline.fi

Tervetuloa Elcolinelle !

Hakuaika

28.6.2024 – 31.8.2024

Työaika

Kokoaikatyö

Luokitus

Vakituinen

Hakemus

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen:

rekrytointi@elcoline.fi