Putkiseppä, Oulu

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen putkiseppää.

Etsimme reipasta ja osaavaa putkiseppää, joka haluaa työskennellä monipuolisissa ja haastavissa putkistoprojekteissa teollisuuden kunnossapidossa. Sinulla on silmää isometreille ja kykyä ratkaista ongelmia. Osaat lukea putki-isometrit, tehdä tarkistusmittaukset, valmistaa hitsarille osat isometrien mukaan ja asentaa putket kentällä. Hahmotat putkistokokonaisuuden, sekä otat putkista ja osista tiedot talteen valmistuksen yhteydessä loppudokumentaatiota varten.

Tässä työssä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa työympäristöissä ja -tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta teollisuuden putkiseppätöistä. Olet luotettava, joustava, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen työntekijä. Osaat toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja noudattaa työturvallisuusohjeita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi työsuhde-edut, hyvät työterveyspalvelut, mahdollisuuden bonukseen hyvin tehdystä työstä, joustavat työajat ja mukavan työporukan. Meillä työturvallisuus on aina etusijalla ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Jos kiinnostuit, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi meille pikaisesti osoitteeseen rekrytointi@elcoline.fi kuitenkin viimeistään 31.8. mennessä.

Mikäli sinulle herää kysyttävää työstä tai Elcolinesta työyhteisönä, otathan yhteyttä yksikönpäällikkömme Petriin.

Petrin tavoitat parhaiten puhelimitse: +358 40 801 0833 (klo 14:00 – 16:00) tai sähköpostilla petri.salakari@elcoline.fi

Tervetuloa Elcolinelle !

Hakuaika

28.6.2024 – 31.8.2024

Työaika

Kokoaikatyö

Luokitus

Vakituinen

Hakemus

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen:

rekrytointi@elcoline.fi