Meille töihin

Avoimet työpaikat

Tarjouslaskija (sähkö), Elcoline Construction Oy, Kuopio / Muu

Sähkösuunnittelija, Elcoline Construction Oy, Hakuaika 18.1.-15.3.2023

Putkistotyönjohtaja, Elcoline Plant Service Oy, Oulu / Raahe, Hakuaika 17.1.-14.3.2023


RTK:n kautta avoinna olevat työpaikat ja helppo chat-hakukanava:

Elcoline x RTK-Henkilöstöpalvelu: Tule mukaan osaksi tarinaa!

Elcoline etsii jatkuvasti teollisuuden kunnossapitoon ammattilaisia eri puolille Suomea

Haemme Elcolinen palvelukseen kokeneita teollisuuden ammattilaisia eri osaamisaloilta, kuten sähkö, automaatio, hitsaus ja asennus.

Toivomme hakijoilta kokemusta teollisessa ympäristössä työskentelystä, ymmärrystä työturvallisuusasioista, matkustusvalmiutta sekä joustavuutta. Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen sekä mahdollisesti ulkomailla. Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä.

Haemme tekijöitä niin pitkäaikaisiin työsuhteisiin kuin määräaikaisille komennuksille.

Kerrothan hakemuksellasi vapaamuotoisesti, minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja minkälaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä sekä oman käytettävyytesi ja palkkatoiveesi.

Katso viedeoilta mitä Elcoline tekee ja mitä työntekijät ovat mieltä Elcolinella työskentelystä:

Elcoline työpaikkana

Elcolinen visiona on olla työpaikka, jolla on tyytyväisimmät ja sitoutuneimmat työntekijät. Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan ja tuemme heitä etenemisessä urapolulla ja osaamisessa uusille tasoille. Elcolinen ammattilaisten joukko on tarkka ja ylpeä työnsä laadusta. Tulevilta työkavereiltasi löytyy joustavaa ”kyllä hoituu” -palveluasennetta, joka tarkoittaa asiakkaalle yhteistyön helppoutta ja sujuvuutta. Työyhteisön keskeisimmissä ajattelutavoissa korostuu rehellisyys; tiimi pitää sen minkä lupaa ja lupaa vain sen, minkä voi pitää. Tämä synnyttää luottamusta ja kestäviä asiakas- ja työsuhteita.

Tutustu avoimiin paikkoihin, hae mukaan tiimiimme ja liity osaksi tarinaamme. Saat loistavan työyhteisön tuen, nykyaikaiset välineet sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä Elcolinen palveluksessa!

Lue, mitä työntekijät kertovat urastaan Elcolinella: