Meille töihin

Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät kasvavassa ja nykyaikaisessa yrityksessä? Elcoline tarjoaa uramahdollisuuksia juuri nyt!

Toimimme rekrytointiyhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa ja ajantasaisen listauksen avoimista työpaikoistamme löydät osoitteesta: https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/elcoline/

Elcolinen visiona on olla työpaikka, jolla on tyytyväisimmät ja sitoutuneimmat työntekijät. Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan ja tuemme heitä etenemisessä urapolulla ja osaamisessa uusille tasoille. Elcolinen ammattilaisten joukko on tarkka ja ylpeä työnsä laadusta. Tulevilta työkavereiltasi löytyy joustavaa ”kyllä hoituu” -palveluasennetta, joka tarkoittaa asiakkaalle yhteistyön helppoutta ja sujuvuutta. Työyhteisön keskeisimmissä ajattelutavoissa korostuu rehellisyys; tiimi pitää sen minkä lupaa ja lupaa vain sen, minkä voi pitää. Tämä synnyttää luottamusta ja kestäviä asiakas- ja työsuhteita.

Tutustu avoimiin paikkoihin, hae mukaan tiimiimme ja liity osaksi tarinaamme. Saat loistavan työyhteisön tuen, nykyaikaiset välineet sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä Elcolinen palveluksessa!

Lue, mitä työntekijät kertovat urasta Elcolinella:

”Parasta työssäni on se, että kaikilla on yhteinen missio”
Elcolinen ”kymppivuotiaat” arvostavat työn vaihtelevuutta ja vastuuta
Hyvät viestinätaidot ja kylmäpäisyys – siinä työnjohtajan menestyksen resepti
”Elcolinen tarjoama urapolku kiinnosti”
Kiinnostavat projektit vievät työuralla eteenpäin

Avoimet työpaikat

}