Työkulttuuri ja hyvä vauhti houkuttelivat Antti Kolehmaisen paluumuuttajana Elcolineen

14.02.2023
Yleinen

Entinen ja nyt taas nykyinen elcolinelainen Antti Kolehmainen tuntee teollisuusalan ja on innoissaan Elcolinen kasvusta yrityksenä. Projektikoordinaattorina (Project controller) hän on projektijohdon apuri, joka seuraa projektien onnistumista.

Marraskuun 2022 alussa projektikoordinaattorina aloittanut Antti Kolehmainen palasi Elcolineen kolmen vuoden tauon jälkeen. Talon työkulttuuri ja yrityksen kasvuvauhti houkuttelivat ottamaan paikan vastaan tutusta talosta.

– Elcolinessa on hyvä vauhti päällä, ja porukka on sopivan oloinen ylintä johtoa myöten. Vaikka firma on suuri, ison talon elkeet puuttuvat, Kolehmainen sanoo.

Myös yrityksen monipuolisuus veti takaisin. Sähkö-, automaatio- ja teollisuusasennus tarjoavat kiinnostavan näköalapaikan projektikoordinaattorille.

Kokemusta tuotannosta laadunvalvontaan

Kolehmainen on teollisuuden alan moniosaaja. Kokemusta on kertynyt painelaitteiden puolella muun muassa työnjohdon, tuotanto- ja laatupäällikön, projektinjohdon ja hitsauskoordinaattorin töistä. Edellisen kerran Elcolinessa Kolehmaisen nimikkeitä olivat projektipäällikkö ja hitsauskoordinaattori. Projektikoordinaattorina hän hyödyntää tuntemustaan teollisuusalasta.

– Hyvä teesi on tietynlainen asioihin perehtyminen. Perehdyn tekniikan standardeihin ja vaatimuksiin, jotka pitää ottaa huomioon ennen projektia ja projektin aikana, niin lain kuin asiakkaidenkin kannalta, Kolehmainen sanoo.

Nyt projektikoordinaattorina Kolehmainen on välikäsi yksiköiden vetäjien ja projektipäälliköiden välissä. Hän on projektitoiminnan tukihenkilö, joka auttaa projektin alkuvaiheessa, seuraa projektin onnistumista ja ennen kaikkea kokoaa yhteen sen, mitä projektista opittiin.

Aino Soutsalmi

Kuva: Antti Kolehmainen kotialbumi