Teemu Kangas Elcolinen konepajapäälliköksi

19.05.2020
Yleinen
Teemu Kangas Elcolinen konepajapäälliköksi

Teemu Kangas aloitti tammikuussa Elcoline Groupiin kuuluvan SVS Supervise Servicen konepajapäällikkönä Kouvolassa. Kangas on aiemmin työskennellyt viisitoista vuotta teollisuuden myyntitehtävissä, ja sitä ennen kokemusta konepajatoiminnasta on kertynyt Laitex Oy:n suunnittelijana sekä Kone Oyj:n tuotannossa. Koulutukseltaan hän on koneautomaatioinsinööri, IWS.

– Kun törmäsin Elcoline Groupin rekrytointi-ilmoitukseen, tuli olo, että voisi olla aika palata takaisin konepaja-alalle. SVS:llä pääsin heti hyppäämään pajan värikkääseen ja vaihtelevaan arkeen. Konepajapäällikkönä vastaan Kouvolan konepajan toiminnasta kokonaisvaltaisesti, Kangas kertoo.

Kangas on ehtinyt kevään aikana tutustumaan SVS:n työyhteisöön, toimintatapoihin ja yksikön asiakaskuntaan.

– Elcolinelta löytyy joukko rautaisia ammattilaisia ja rento yhteishenki. Sen ansiosta sulautuminen uuteen rooliin on helpottunut, kun ihan kaikkea ei ole tarvinnut itse heti ymmärtää, vaan on saanut työkavereilta tukea ja vastauksia mietityttäviin kysymyksiin. Olen myös päässyt tutustumaan asiakkaisiin heti alusta asti ja olen heidän kanssaan yhteydessä lähes päivittäin, Kangas kuvailee.

Vaikka kulunut kevät on ollut poikkeuksellinen, on hänelle kirkastunut konepajan kilpailuedun olevan juuri joustavassa tuotannossa sekä hitsattavien paineastiaelementtien erikoisosaamisessa. Kangas on myös ehtinyt kaiken uuden keskellä suoda ajatuksia myös konepajan tulevaisuuden varalle.

– Yksi tärkeä päämäärä on pyrkiä tarjoamaan asiakkaille tehokasta kokonaispalvelua, sekä kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa Elcoline Groupin toimintaperiaatteiden mukaisesti. Esimerkiksi joustavuuden näkökulmasta voisimme mahdollisesti tulevaisuudessa tuottaa alihankinnan sijaan joiltain komponentteja konepajalla itse ja hallita sen suhteen paremmin toimitusaikatauluja, Kangas visioi.

Teemu Kangas Elcolinen konepajapäälliköksi

Teemu Kangas
Konepajapäällikkö
SVS Supervise Service
040 142 7999