Merkittäviä tilauksia Elcolinelle

13.07.2018
Yleinen

”Suomen teollisuudella hyvä investointivire”

Kesä-heinäkuun vaihde oli Elcoline Groupissa vilkas, kun uusia tilauksia tuli reilun viikon sisällä lähes 2,5 miljoonan euron arvosta. Lisätöineen summa kasvaa noin kolmeen miljoonaan euroon. Tilaukset tulivat kaivosteollisuusyritykseltä Pohjois-Suomesta, metalliteollisuusyritykseltä Länsi-Suomesta ja terästeollisuusyritykseltä Etelä-Suomesta. Työt ovat projektiluontoisia ja niiden taustalla vaikuttavat uudet investoinnit ja seisokkityöt.

– Suomen raskaalla teollisuudella on päällä hyvä investointivire. Raaka-aineiden kysyntä on kova, ja niitä tuottava teollisuus panostaa investointeihin ja uudistamiseen. Tämä lisää luonnollisesti työvoiman kysyntää ja vaikuttaa positiivisesti meidän liiketoimintaamme. Ennustamme yhtiön henkilöstövahvuuden nousevan lähiaikoina ensimmäisen kerran yli 200 hengen, kommentoi Elcoline Groupin hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen.

Tilausten arvo 15% Elcolinen liikevaihdosta

Uusien tilausten arvo on noin 2,5 miljoonaa euroa ja lisätöiden kanssa noin kolme miljoonaa euroa. Kokonaissumma vastaa lisätöineen arvoltaan noin 15% Elcolinen vuoden liikevaihdosta. Yksittäisten kauppojen arvo ei ole juurikaan normaalia suurempi, mutta poikkeuksellista on, että tilaukset tulivat reilun viikon sisällä toisistaan.

– Olemme alkaneet tekemään resurssisuunnitelmia ja esivalmisteluita kauppoihin liittyen. Varsinainen toteutus alkaa ensi kuun puolella, Räisänen kertoo.