Parmaco ja Elcoline solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

15.01.2014

Parmaco Production ja Elcoline Construction solmivat sopimuksen, jossa Elcoline Construction siirtyy vastaamaan Parmaco Productionin Leppävirran tuotantolaitoksen sähkö- ja automaatioasennuksista sekä sähkösuunnittelusta ja sähköasennustarvikkeiden hankinnoista. Kolmivuotisen sopimuksen arvo on merkittävä.

Elcoline Construction Oy kuuluu Elcoline Group – konserniin, jolla on kertynyt laaja asiantuntemus ja kokemus erilaisten vaativien kiinteistöjen ja teollisuuden projekteista ja ulkoistuksista vuosien varrella.

Parmaco Production Oy:n sähköosaston asentajat siirtyvät Elcoline Construction Oy:n palvelukseen 27.1.2014, josta lähtien Elcoline Construction tuottaa kaikki Parmaco Productionin sähköasennukset suunnitteluineen ja hankintoineen Leppävirralla ja vastaa tuotteiden sähköpuolen kehityksestä.

 

”Liiketoimintakaupan ja yhteistyösopimuksen myötä saamme Elcoline Constructionista haluamamme vahvan kumppanin, joka auttaa meitä toimimaan entistä kustannustehokkaammin, virtaviivaistaa toimintamallejamme ja tuo joustoa toimintaamme sekä tukee tuotekehitystämme”, sanoo Parmacon toimitusjohtaja Ossi Alastalo.

”Liiketoimintamme ydintä kuvaa vahva sitoutuminen vaativiin ja pitkäjänteisiin hankkeisiin sekä strategisiin kumppanuuksiin. Sopimus tulee omalta osaltaan vahvistamaan ennestään ulkoistuspalveluidemme konseptia sekä kehittää myös toimintaamme tällä toimialalla”, kertoo Elcoline Construction Oy:n toimitusjohtaja Jere Räisänen

Lisätietoja: Parmacon edustaja Ossi Alastalo +358 400 634732 (ossi.alastalo@parmaco.fi) ja Elcoline Jere Räisänen 044-5599144 (jere.raisanen@elcoline.fi)

Elcoline Construction Oy kuuluu Elcoline Group – konserniin. Yrityksillä on vahva kokemus ja osaaminen urakointi ja kunnossapitohankkeista kiinteistöihin ja teollisuuteen jo vuodesta 2002 alkaen. Konsernin asiakkaita ovat pääasiassa suuret, globaalisti toimivat yritykset, muun muassa kaivos-, energia-, ydinvoima- ja telakkateollisuudessa, sekä liikenteenhallintajärjestelmien toimittajat.

Parmaco on suomalainen yritys, joka vuokraa suunnittelemiaan ja valmistamiaan asiakkaan tarpeiden mukaisia tilaratkaisuja kuten koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja sekä myy ja valmistaa Parmaco-työmaatiloja yli 40 vuoden kokemuksella.