Nimityksiä Elcoline Groupissa – Kasvu avaa uusia uramahdollisuuksia

02.02.2018
Yleinen

Elcoline Groupin liiketoiminnan merkittävä kasvu näkyy positiivisena kehityksenä myös yhtiön hallinnossa. Kasvun tekijöitä ja uudenlaisia rooleja tarvitaan koko ajan lisää. Konsernin talousjohtajaksi on 1.1.2018 alkaen nimitetty insinööri Jarno Räsänen, joka toimi aiemmin Elcoline Construction Oy:n liiketoimintajohtajana. Räsäsen ura Elcolinella on edennyt sähköasentajasta työnjohtajaksi ja liiketoimintajohtajaksi. Nyt edessä ovat uudenlaiset haasteet, jotka Räsänen ottaa innolla vastaan. Hänen toimenkuvaansa kuuluu talousjohtamisen ja raportoinnin lisäksi yritysostoihin liittyvien rahoitusasioiden järjestely sekä avainhenkilöiden valmentaminen.

Talousasiat ovat tulleet Räsäselle tutuiksi aiempien työtehtävien myötä, sillä hän on ollut tukemassa toimitusjohtajaa ja hallitusta talousasioissa viimeisen vuoden aikana.

– Talousjohtajaksi siirtyminen on luonnollinen jatkumo. Minulla on vahva henkilökohtainen halu kehittyä ja syventää tietämystäni talousjohtamisesta. Nyt pääsen keskittymään näihin asioihin täysipäiväisesti.  Olemme todella hyvällä kasvupolulla ja asioita on tehty paljon oikein edellisinä vuosina. Jatketaan ehdottomasti samalla uralla! Koen, että voin aidosti valmentaa ja tukea liiketoimintajohtajia ja projektipäälliköitä talousasioissa. Sillä rakennetaan osaltaan yhtiön tulevaakin menestystä.

Elcoline eroaa yhtiönä Räsäsen mielestä edukseen sillä, että johto on lähellä kenttää ja yhtiössä välitetään aidosti – ollaan arjessa läsnä omilla kasvoilla.

– Meillä on erittäin hyvä, nuorekas ja kehittyvä organisaatio, joka tarjoaa paljon uramahdollisuuksia. On ollut hienoa nähdä, miten henkilöstö esimerkiksi asentajapuolella on kehittynyt vuosien varrella.

Räsänen on itse tullut taloon asentajaksi vuonna 2006 ja edennyt siitä erilaisiin johtamistehtäviin. Hänellä on hyvä kokonaisnäkemys yhtiön toiminnasta; miten tähän on tultu ja missä on kehittämisen paikkoja. Silloin, kun talousasioita ei tarvitse ajatella, Jarno lähtee rentoutumaan golfin pariin.

– Harrastusten parissa pääsee hyvin irti työasioista ja saa huollettua niin kehoa kuin mieltä. Eniten kierroksia tulee pelattua Siilinjärvellä Tarinassa. Lisäksi hyvää vastapainoa työlle tuovat kaksi lasta ja matkustelu perheen kanssa.

 

Elcoline Construction sai uuden kipparin

Elcoline Construction Oy:n liiketoimintajohtajana on aloittanut insinööri Simo Nissinen, joka on työskennellyt yhtiössä aiemmin kunnossapidon vastaavana asentajana sekä sähkösuunnittelijana. Nissinen on myös Elcolinen pitkäaikaisimpia työntekijöitä, sillä hän on tullut taloon jo vuonna 2005. Hän johtaa Parmacon Leppävirran ja Pyhäjoen tehtaiden palvelukokonaisuutta, joka pitää sisällään sähkö- ja LVI-suunnittelun ja asennukset sekä arkkitehtisuunnittelun.

– Tulevaisuuden kehittämissuuntana Elcoline Construction Oy:llä näen automaatiopalveluiden sekä sähkö-, LVI- ja arkkitehtisuunnittelun kasvattamisen ja palvelun jatkuvan kehittämisen.

Nissistä työssä motivoi onnistuminen ja hyvän porukan synnyttämä työskentelyilmapiiri. Nissinen kokee, että Elcolinella on annettu hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.

– Se, että kaikkien on mukava tulla töihin edesauttaa myös yhtiön liiketoimintaa ja positiivista kehitystä. Olen viihtynyt Elcolinella todella hyvin. Miksipä en olisi, sillä aina on voinut vaikuttaa omaan työhön ja sanoa mielipiteensä asioista.

Vapaa-aikana Simo viihtyy kuntosalilla tai moottorikelkkailemassa. Harrastukset auttavat ajatusten nollaamisessa ja rentoutumisessa.

– Siinä ei ehdi työasioita ajatella, kun sukkuloi moottorikelkalla puiden välissä.

 

Jarno Räsänen
Puh: +358 40 771 1330
jarno.rasanen@elcoline.fi

 


Simo Nissinen
Puh: +358 40 750 1266
simo.nissinen@elcoline.fi