Moventas ja Elcoline yhteistyöhön-Suomen huoltopalvelutarjonta laajenee

04.10.2013

Moventas ja Elcoline Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen huoltopalveluiden tuottamisesta mekaanisen voimansiirron, automaatio-, sähkö-, LVIK- sekä rakennuspalveluihin liittyen Suomessa. Yhteistyö tarjoaa teollisille toimijoille kustannustehokasta avaimet käteen -huoltopalvelua.

Moventas ja Elcoline Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen huolto-, kunnossapito-, kunnonvalvonta-, asennus- ja projektipalveluiden tuottamisesta. Urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuudelle ja kiinteistöille tuottavan Elcoline Oy:n asiantuntemus ja osaaminen täydentävät erinomaisesti Moventaksen huoltopalveluita. Elcolinella on vankka kokemus Moventaksen asiakastoimialoista kuten sellu- ja paperiteollisuudesta sekä kaivos- ja terästeollisuudesta.

Yhteistyön ajatus on tarjota asiakkaille avaimet käteen –palvelua teollisen voimansiirron koko elinkaaren kattavissa huoltopalveluissa. Palvelu pyrkii parantamaan teollisten toimijoiden kilpailukykyä.

– Oman työvoiman vähentyessä asiakkaiden on ulkoistettava yhä suurempia kokonaisuuksia. Kun lankoja pitää käsissään yksi projektipäällikkö useamman eri alihankkijan sijaan, ovat kulut ja aikataulut helpommin hallittavissa, toteaa Vesa-Pekka Heikkinen, Moventaksen huoltopalvelujen myyntijohtaja Suomessa.

Moventaksen ja Elcolinen yhdistetty palvelutarjonta käsittää mekaanisen voimansiirron huoltopalvelujen lisäksi myös automaatio-, sähkö-, LVIK- sekä rakennuspalvelut eri teollisuudenaloille. Asiakas voi tarpeensa mukaan valita tarjonnasta palveluita yksittäisestä huoltotyöstä aina kokonaisvaltaiseen kunnonhallintaan.

– Jatkuvassa kunnonhallintapalvelussakin me vastaamme verkoston hallinnasta, jolloin ulkoistaminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa, Elcolinen hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen lisää.

Päivittäistä kunnossapitoa, pienuusintoja sekä projekteja täydentävät nyt muun muassa rakennuspalvelut, jolloin asiakkaalle voidaan toimittaa tarvittavat rakennustekniset selvitykset töineen. Yhteistyö parantaa lisäksi Moventaksen asiakkailleen tarjoamaa teknistä asiakastukea ja varmistaa nopean reagoinnin erityisesti kiireellisissä huoltotarpeissa.

Lisätietoja antavat:

Vesa-Pekka Heikkinen, myyntijohtaja, huoltopalvelut, Suomi & Venäjä, Moventas Gears Oy, p. 045 788 131 76

Jere Räisänen, hallituksen puheenjohtaja, Elcoline Oy, p. 044 5599 144

Moventas on yksi maailman johtavista teollisuusvaihdevalmistajista. Moventas valmistaa voimansiirtoratkaisuja esimerkiksi tuulivoima-, sellu- ja paperi-, kaivos-sekä meriteollisuudelle ja tarjoaa kattavat palvelut vaihteiden huoltoon, ylläpitoon ja etähallintaan. Moventaksella on 950 työntekijää 15 maassa sekä maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto. Moventas on osa globaalia Clyde Blowers -teollisuusryhmää. Lue lisää, Moventas.com

 

Elcoline tarjoaa urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuudelle ja kiinteistöihin. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa suuret, globaalisti toimivat  yritykset, muun muassa kaivos-, energia-, ydinvoima- ja telakkateollisuudessa, sekä liikenteenhallintajärjestelmien toimittajat. Lue lisää, Elcoline.fi