Mika Tapaninaho SVS Supervise Servicen liiketoimintajohtajaksi

15.11.2019
Yleinen

SVS Supervise Servicen uutena liiketoimintajohtajana on aloittanut 14.10. Mika Tapaninaho. Tapaninaho on aiemmin toiminut muun muassa Anjalankosken Terästyö Oy:n toimitusjohtajana ja Recticel Oy:n tehdaspäällikkönä Kouvolassa. Hän on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri ja valmistuu MBA:ksi lähikuukausien aikana.

– Yksi tärkeimmistä päämääristäni on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia, sekä löytää tarjoomaan uudenlaisia tuotteita ja palveluita Elcoline Groupin muiden yksiköiden palvelulajeista. Tämä vahvistaa yhden kumppanin palvelukonseptia, joka näkyy asiakkaille kustannussäästöinä, laajentuneena palveluvalikoimana ja tehokkaampana toimintana, Tapaninaho kommentoi.

Kokemusta kunnossapitoalalta

– Uuteen työhön hyppääminen on tuntunut luontevalta ja innostavalta. Kokemusta kunnossapitoalalta on kertynyt aiempien töiden myötä ja Elcoline Groupin kasvutarina innostaa. Arvostan sitä, kuinka yhtiö on saanut systemaattisesti ylläpidettyä kasvua ja kansainvälistymistä ja kasvunälkä näyttäisi kiihtyvän ensi vuonna.

Tapaninaho tulee tutustumaan SVS:n asiakkaisiin joulukuusta alkaen. Tapaninahon edeltäjä Markku Korpivaara jatkaa SVS Supervise Servicessä Senior Advisorina.

Mika Tapaninaho
Liiketoimintajohtaja
puh. +35840 767 5886
mika.tapaninaho@elcoline.fi