Maria Bark Pettersson Elcoline Groupin talousjohtajaksi, ”Tavoitteeni on mahdollistaa kasvu vakailla ja turvatuilla prosesseilla”

09.05.2023
UUTINEN

Maria Bark Pettersson nimettiin Elcoline Groupin talousjohtajaksi joulukuussa 2022. Uusi työ on tuonut mukanaan uusia innostavia haasteita pohjoismaisella konsernitasolla kasvuun panostavassa organisaatiossa. Bark Pettersson jatkaa myös Elcoline AB:n talousjohtajana Ruotsissa, jossa toimenkuva pysyy pääosin muuttumattomana.

Elcolinen vahva visio inspiroi

– Uusien toimintatapojen käyttöönotto on nyt helpompaa, koska olemme luoneet toimivan mallin integraatioprosesseihin. Elcolinella on erittäin vahva visio, ja on vaikuttavaa nähdä, kuinka kaikki tekeminen Elcolinessa tähtää tämän vision saavuttamiseen. Minulle henkilökohtaisesti se on mahdollisuus kasvaa ja laajentaa myös omaa osaamistani, Bark Pettersson sanoo.

Elcolinen pääpaino on kasvaa ja tulla pohjoismaiseksi yritykseksi sekä laajentaa suhteita ja liiketoimintaa olemassa olevien asiakkaiden kanssa, jotka toimivat sekä Ruotsissa että Suomessa.

– On todella motivoivaa päästä mukaan kasvuun keskittyvään yritykseen, jolla on selkeät tulevaisuuden tavoitteet. Tavoitteenani on edistää Elcolinen kasvua vakaasti ja turvatuin prosessein. Elcolinella on erittäin osaava hallitus ja johto, ja olen ylpeä saadessani olla osa tätä Elcoline-konsernia. Kaikki ovat toivottaneet sekä minut että muun Ruotsin tiimin erittäin lämpimästi tervetulleeksi Elcolinelle.

Bark Petterssonilla on pitkä kokemus työskentelystä rahoituksen ja johdon parissa useilla eri toimialoilla – hotellihallinnon palveluliiketoiminnasta kansainväliseen valmistusteollisuuteen ja kunnossapitoteollisuuteen.

Bark Petterssonin perhe asuu pienessä kylässä Ruotsissa ja rentoutuu yhdessä urheillen ja matkustelemalla

– Treenaaminen auttaa minua rentoutumaan ja samalla voimaan hyvin. Pidän ryhmäliikunnasta, kuten jooga, HIIT ja step. Harrastan myös juoksua ja pelaan golfia. Perheen kanssa matkustamme sekä Ruotsissa että ulkomailla, yritämme viettää pari viikkoa Espanjassa joka vuosi, hän kertoo.