Kultainen Kuokka Elcolinelle: ”Tunnustus yritykselle, jolla kyky luvata törkeästi”

15.11.2018
Yleinen

Lokakuussa valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon pokannut Elcoline Group sai marraskuun alussa tunnustusta myös arvostetun Kultainen Kuokka -palkinnon muodossa. Kiertopalkinto myönnetään puolivuosittain sellaiselle Kasvuryhmä-yhteisön jäsenelle, joka erottuu ryhmässä positiivisesti ja jolla on kyky luvata törkeästi.

Kasvuryhmä on yhteisö, johon kuuluu 189 keskisuurta kasvuyritystä. Kultainen Kuokka -palkinto jaettiin marraskuun alussa KASKI18 -tapahtumassa, joka on Pohjoismaiden suurin scaleup-tapahtuma. Kasvuryhmän mukaan palkinnon saajaksi valikoitui tällä kertaa poikkeuksellisella asenteella varustettu yritys.

– Kasvuryhmään mahtuu niin kovia yrityksiä ja yrittäjätarinoita, että palkinto tuli täysin yllätyksenä. Arvostan tunnustusta todella paljon. Tämä antaa meille entistä kovemman halun täyttää asettamamme tavoitteet ja inspiroida muitakin haastamaan itseään, iloitsee palkinnon vastaanottanut Elcolinen hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen.

Yhdessä melkein mikä tahansa on mahdollista

Kasvuryhmään kuuluu maailmallakin menestyneitä suomalaisyrityksiä, kuten Supercell, KONE, Kemppi ja F-Secure. Elcoline liittyi ryhmän jäseneksi elokuussa 2017, kun se rikkoi 10 miljoonan euron liikevaihdon ja siirtyi pienten yritysten kokoluokasta keskisuureksi yritykseksi.

– Liityimme Kasvuryhmään, sillä sen ideologia vastaa omaamme. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin ja yhdessä oppimiseen, sekä toistemme että itsemme haastamiseen. Kasvuryhmältä olemme saaneet rohkaisua kertoa unelmistamme ääneen, Räisänen kertoo.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

– Haluamme näyttää tuleville tekijöille suunnan ja esimerkin, että yhdessä, erinomaista yhteistyötä tekemällä melkein mikä tahansa on mahdollista, Räisänen lausuu.