Kiinnostavat projektit vievät työuralla eteenpäin

14.11.2019
Yleinen

Avainasiakaspäällikkö Tero Kopola on työskennellyt Elcoline Constructionilla Leppävirralla vuodesta 2016 lähtien. Tero tuli Elcolinelle suunnittelutehtäviin jo ennen insinööriksi valmistumistaan.

– Ensimmäinen työtehtäväni Elcolinella oli toteuttaa kiinteistöautomaatioprojekti Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Se oli oikein mukava aloitus insinöörin uralle, kertoo Kopola hymyssä suin.

Tällä hetkellä Tero työskentelee Elcoline Constructionilla koulu- ja päiväkotihankkeiden parissa. Työtehtäviin kuuluu projektien vetämistä, työnjohtoa, sähkösuunnittelua, tarjouslaskentaa, sekä materiaalien hankintaa. Työnkuva on muodostunut laajaksi ja monipuoliseksi.

”Ongelmien ratkaiseminen on mun juttu”

Elcolinella panostetaan työntekijöiden urakehitykseen. Työntekijöille annetaan vastuuta, jos sitä on halukas ottamaan.

– Uudet haasteet ja työtehtävät ovat aina innostaneet minua. Haluan oppia uutta ja hyödyntää osaamistani niin hyvin kuin mahdollista. Vastuualueiden kasvaessa minulle on tärkeää, että työssäni säilyy vahva kosketus sähkötekniikkaan.

– Yksi sähkösuunnittelun parhaita puolia on, että siinä voi nähdä suunnittelun tulokset toimivina ratkaisuina valmistuneissa rakennuksissa. Joka päivä tulee uusia haasteita vastaan, mikä vaatii teknistä ongelmanratkaisua ja kykyä soveltaa – luovuuttakin. Myös tiivis yhteistyö rakenne-, LVI-, ja arkkitehtisuunnittelijoiden kanssa on mieluista.

Meillä ei hanskat tipu käsistä haasteiden edessä

Elcoline on vahvan kasvun vaiheessa. Yritys on laajentunut ennakkoluulottomasti uusille toimialoille.

– Elcoline tarjoaa uteliaille ja rohkeille tekijöille yllättäviäkin työmahdollisuuksia. Täällä kannustetaan opiskeluun, kokeiluihin ja tuetaan uralla etenemistä.

Elcoline Constructionin tiimin tehdessä hommia keltään ei tipu hanskat käsistä hankalimmaltakaan tuntuvan haasteen edessä. Tero arvostaa kollegoissaan ratkaisukeskeistä ja tarmokasta tekemisen meininkiä ja toivoo sen välittyvän työpaikkansa ilmapiiristä.

Työntekijöiden hyvinvointia tuetaan laajoin työterveyspalveluin. Työajat ovat joustavia ja mahdollistavat esimerkiksi opintojen viimeistelyn töiden ohessa. Työilmapiiri on rento, mukava ja kannustava.

Tero Kopola
Avainasiakaspäällikkö