Haemme johtajaa kunnossapidon palveluliiketoimintaan

08.03.2021
Yleinen
Rekrytoimmme johtajaa kunnossapidon palveluliiketoimintaan.

Elcoline on suomalainen kasvuyritys, jonka ydinliiketoimintaa on teollisuuden kunnossapidon ulkoistukset. Asiakkaina on energia-, petrokemian-, öljynjalostus-, metalli-, kaivos-, meri- ja rakennusteollisuuden johtavia, globaaleja toimijoita. Liiketoiminta jakaantuu Palvelut -liiketoimintaan ja Projektit -liiketoimintaan. Noin 80 % toiminnasta on Suomessa ja 20 % rakentuu globaalisti- tai Pohjoismaiden alueella toteutettavista huoltosopimustöistä. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 500 ammattilaista ja liikevaihto on noin 50 M€.

Kasvua vauhdittamaan etsimme kokenutta

Kunnossapitopalveluliiketoiminnan johtajaa

kehittämään ja johtamaan Palvelut-liiketoimintaa ja vastaamaan noin 30 M€ liikevaihdosta.

Tunnet ulkoistetun kunnossapidon lainalaisuudet ja sopimustekniset asiat. Ymmärrät ulkoistetun kunnossapidon vaikutukset liiketoimintaan, kannattavuuteen ja kassavirtaan. Osaat tältä pohjalta johtaa ja kehittää pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Olet konsernin johtoryhmässä ja raportoit toimitusjohtajalle. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Vastaat tiimisi kanssa ulkoistussopimuksista ja kumppanuusasiakkuuksista. Kehität palvelukonsepteja, konsernin palveluiden ristiin myyntiä ja lisämyyntiä asiakkaalle. Parannat palveluliiketoiminnan tehokkuutta kehittämällä prosesseja, suunnittelua ja asiakastyytyväisyyttä.

Sinulla on vähintään 10 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapitoliiketoiminnan johtamisesta sekä kykyä johtaa asiakkuuksia. Alan tuntemuksen myötä ymmärrät asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota heille parhaat palveluratkaisut. Olet taitava neuvottelija ja hallitset myyntiprosessin uusasiakashankinnasta myynnin jälkihoitoon. Olet organisointikykyinen, joustava ja kykenet toimimaan tehokkaasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittyvässä organisaatiossa.

Odotamme sinulta vahvaa aiempaa kokemusta (> 10 vuotta) vastaavantyyppisestä tehtävästä, mieluiten keskisuuresta teollisuusyrityksestä sekä aiempaa johtoryhmäkokemusta ja esimieskokemusta.

Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Kouvola, Turku, Varkaus, Oulu tai Raahe. Työssäsi sinulla on laajasti käytettävissä etätyöskentelymahdollisuudet. Elcoline on monipaikkatyön kehittämisen edelläkävijäyritys teollisuuden toimialalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa JFP senior konsultti Anu Mankki, 040-7709964, 11.3.2021 klo 9.00 – 11.00 sekä 12.3.2021 klo 9.00 – 11.00. Voit myös jättää soittopyynnön. Lähetäthän hakemukseksi sähköpostilla viimeistään 15.3.2021 osoitteeseen jfp@jfp.fi