Meille töihin

Liiketoimintamme kasvaa ja haemme jatkuvasti uusia tekijöitä ryhmäämme.

Työskentely Elcolinella mahdollistaa monipuolisen ja arvostetun urakehityksen, jossa pääset halutessasi matkustamaan ympäri maapalloa Elcolinen sopimuskohteissa.

Mikäli matkustaminen ei ole juuri sinulle soveltuva asia, tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pysyvissä paikallisissa sopimuskohteissamme ympäri Suomea.

Ihmiset meillä arvostavat työpaikan pysyvyyttä, koska liiketoiminta keskittyy isoilta osin pitkäaikaisiin palvelusopimuksiin. Työnantajana Elcoline sitoutuu työntekijöihinsä ja tarjoaa paljon erilaisia erikoistumiskoulutuksia tehtäviä varten.

Lue, mitä työntekijät kertovat urasta Elcolinella:

”Parasta työssäni on se, että kaikilla on yhteinen missio”
Elcolinen ”kymppivuotiaat” arvostavat työn vaihtelevuutta ja vastuuta
Hyvät viestinätaidot ja kylmäpäisyys – siinä työnjohtajan menestyksen resepti

Lähetä hakemuksesi ”HAE PAIKKAA” – toiminnolla tai lähettämällä hakemus sähköpostilla:

Emma Miettinen

Puh: +358 40 500 8944
emma.miettinen@elcoline.fi
Leijukuja 6
FI-78210 Varkaus

Lisätietoja tehtävistä saa työpaikkailmoituksessa mainitulta henkilöltä. Otamme mielellämme vastaan myös vapaita hakemuksia ilman viittausta mihinkään varsinaiseen hakuun – kasvavaan yritykseen tarvitaan hyviä tyyppejä aina!

Avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Elcoline Construction hakee sähkösuunnittelijaa ja LVI-asentajia

30.4.2019

Elcoline Construction rekrytoi! Haussa sähkösuunnittelija ja LVI-asentajia.

Etsimme porukkamme sähkösuunnittelijaa, jolta löytyy laajaa kokemusta käytännön sähkötöistä. Työ tapahtuu pääosin Leppävirralla, sekä pienissä määrin reissutöissä sisältäen sähköasentajien ohjaamista työmailla.

Lisäksi haemme osaavia LVI-asentajia reissutöihin.

Jos uudet haasteet kiinnostavat, ota yhteyttä: Simo Nissinen, simo.nissinen@elcoline.fi, +358407501266.

Hae paikkaa

Raaheen Mekaanisia asentajia ja Hitsareita

Haemme Raaheen 3-5 paikallista asentajaa/hitsaria/mekaanikkoa raskaan teollisuuden kunnossapitotöihin. Työ edellyttää hyvää työturvallisuus asennetta, reipasta asennetta, huolellisuutta ja tarvittaessa kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä: teemu.pohto@elcoline.fi tai 040-565 0838

Vuonna 2002 perustettu Elcoline on suomalainen kunnossapitotoimialan yritys, jonka tehtävä on luoda erinomaisia ja uudenlaisia teknisiä palveluratkaisuja teollisuuteen. Yrityksen asiakkaita ovat suuret kansainväliset teollisuusyritykset ympäri maapalloa.

Elcoline on ottanut tehtäväkseen synnyttää 100 uutta työpaikkaa Suomeen vuoteen 2020 mennessä.

Katso lisää www.elcoline.fi

Hae paikkaa

Sähköasentajia ja Mekaanisia asentajia Kajaaniin

Haemme Kajaaniin 3-4 itsenäiseen työskentelyyn kykenevää teollisuuden sähkö-/automaatioasentajaa. Työtehtäviin kuuluu erityyppisten teollisuuslaitosten kunnossapito-, asennus- ja korjaustehtävät.

Työ edellyttää hyvää työturvallisuus asennetta, reipasta asennetta, huolellisuutta ja tarvittaessa kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikäli olet kiinnostunut tehtästä, ota yhteyttä: olli.koivula@elcoline.fi tai +358 40 511 8283.

Hamme Kajaaniin myös 2-3 mekaanisen puolen asentajaa tai hitsaria raskaan teollisuuden palvelukseen. Työ edellyttää hyvää työturvallisuus asennetta, reipasta asennetta, huolellisuutta ja tarvittaessa kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä: teemu.pohto@elcoline.fi tai 040-565 0838

Vuonna 2002 perustettu Elcoline on suomalainen kunnossapitotoimialan yritys, jonka tehtävä on luoda erinomaisia ja uudenlaisia teknisiä palveluratkaisuja teollisuuteen. Yrityksen asiakkaita ovat suuret kansainväliset teollisuusyritykset ympäri maapalloa.

Katso lisää www.elcoline.fi

Hae paikkaa

Töitä! Meillä on tarjolla useita työpaikkoja!

Haemme viittä (5) ammattitaitoisia, itsenäiseen työhön kykenevää, erinomaisen ”kyllä muuten onnistuu”- asenteen omaavaa sähkö-/instrumenttiasentajaa Kajaanin seudulta vakinaiseen työsuhteeseen. Tarjolla sinulle on reipashenkinen työpaikka voimakkaassa kasvussa olevassa suomalaisessa yrityksessä.

Haemme myös 1-2 ryhdikästä ja jämäkkää sähköteknistä kärkimiestä tai toimihenkilöä samaan tiimiin. Tehtävässä pitää osoittaa jämäkkää toimintakykyä, asiakaspalvelukykyä, säntillisyyttä ja rohkeutta kohdata uusia haasteita.

Työurasi alkuvaiheessa työskentelypaikkasi on Kajaanin kupeessa.

Mikäli tulevaisuudessa haluat, ja asennetta ja taitoa riittää, sinulla on mahdollisuuksia työkomennuksille mm. Etelä-Koreaan, Karbialle, Floridaan, Italiaan, Saksaan ja jopa Turkuun.

Hae nyt. Huomenna voi olla myöhäistä.

Key Accont Manager Olli Koivula on valmiina tapaamaan hakijoita. Ollin tavoittaa numerosta: 040-511 8283. Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: olli.koivula@elcoline.fi ja emma.miettinen@elcoline.fi

Hae paikkaa

Mekaanisen asennuksen ja hitsaustöiden ammattilainen

2.10.2016

Valmistaudumme loppuvuonna 2016 Suomen Raahen seudulla toteutettavaan noin 90 Elcoline henkilöä työllistävään raskaan teollisuuden seisakkiprojektiin.

Haemme juuri nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaanisia asentajia, hitsaajia ja sähkö-/ automaatioasentajia.

Lisätietoja: Elcoline Plant Service Oy, Site Manager, Teemu Pohto, 040 5650 838 / teemu.pohto@elcoline.fi.

Työhakemukset: emma.miettinen@elcoline.fi

Hae paikkaa

Sähköasentaja / automaatioasentaja

3.10.2016

Elcolinella pääset osallistumaan upeisiin teollisiin hankkeisiin ympäri maailmaa. Tässä kuva josta näet tämän hetken TOP20 Elcoline -”saitit” maailmalla, eli paikat jossa Elcolinen henkilöstö työskentelee.

Etsimme juuri nyt ryhmäämme lisää mm sähkö- ja automaatioasentajia. Työ on komennustyötä ja työhönottopaikkasi voi olla Elcolinen toimipisteessä missä päin Suomea tahansa.

Lisätietoja: Elcoline Oy, Liiketoimintajohtaja, Jaakko Juvonen, 0400 129 966 / jaakko.juvonen@elcoline.fi

Työhakemukset: emma.miettinen@elcoline.fi

Hae paikkaa

LVI-asentaja, Pyhäjoki

1.10.2016

Etsimme juuri nyt kasvavaan ryhmäämme vakituiseen työsuhteeseen uusia LVI-asentajia Pyhäjoella sijaitsevaan sopimuskohteeseemme.

Hakijoilta edellytämme sitoutunutta asennetta, LVI-alan koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alan kiinteistöasennustöistä.

Työhakemukset: emma.miettinen@elcoline.fi
Lisätietoja tehtävistä: Elcoline Construction Oy, Jukka Kivelä, 040 657 9400 / jukka.kivela@elcoline.fi

Hae paikkaa

Sähköasentaja / automaatioasentaja, Kainuun alue

1.10.2016

Etsimme juuri nyt kasvavaan ryhmäämme uusia sähköasennusalan ihmisiä Kainuuseen. Tarvittaessa tarjoamme erikoistumiskoulutuksen tehtäviin mm teollisiin saattolämmitysjärjestelmiin. Tarjoamme tehtäviä Kainuun alueelle ja matkustushalukkaille komennustöitä ympäri Suomea sekä tehtäviin ympäri maailmaa mm. Karibialle, Koreaan, Singaporeen jne.

Hakijoilta edellytämme sitoutunutta asennetta, sähköalan koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-/ automaatioasennus-, -huolto- tai -suunnittelutehtävistä.

Työhakemukset: emma.miettinen@elcoline.fi
Lisätietoja tehtävistä: Elcoline Oy, Projektipäällikkö, Olli Koivula, 040 511 8283 / olli.koivula@elcoline.fi

Hae paikkaa

Sähköasentaja / automaatioasentaja, Tampere

29.9.2016

Elcoline vastaa Tampereen Tarastenjärven hyötyvoimalaitoksen sähkö-/automaatiokunnossapidosta.

Haemme kohteeseen lisää paikallista- tai paikkakunnalle muuttovalmista työvoimaa.

Hakijoilta edellytämme sitoutunutta asennetta, sähköalan koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-/ automaatioasennus-, -huolto- tai -suunnittelutehtävistä.

Lisätietoja: Elcoline Oy, Projektipäällikkö, Olli Koivula, 040 511 8283 / olli.koivula@elcoline.fi
Työhakemukset: emma.miettinen@elcoline.fi

Hae paikkaa
}