Uusi kunnossapitosopimus

07.05.2017

Elcolinelle uusi kunnossapitosopimus kemianteollisuudesta.

Sopimus kattaa koko teollisuuslaitoksen mekaaniset asennus- ja huoltotyöt sekä sähkö-/automaatio ja instrumentointi asennus- ja huoltotyöt. Lisäksi Elcoline vastaa koko teollisuuslaitoksen saattolämmitysjärjestelmien asennus- ja huoltotöistä sekä kaikkien aselajien vikapäivystyksistä 24/7/365.

”Vastaamme kokonaisuudesta omalla henkilökunnalla 24/7/365 yhden luukun periaatteella. Tämän tyyliset kokonaispalvelu-/ kunnossapitosopimukset ovat Elcolinen ydinliiketoimintaa ja tässä me halutaan olla maailman parhaita. Kerromme tarkempia tietoja kohteesta myöhemmin.” – Veli-Matti Ampiala, Elcoline Group, CEO.

Lisätietoja: veli-matti.ampiala@elcoline.fi / 040 123 9895.

Elcoline ReFlow

03.05.2017

Elcoline lanseeraa täysin uudenlaisen ohjelmiston kunnossapitotoimialalle

Elcoline lanseerasi 28.4.2017 uuden ReFlow –ohjelmiston, joka on yksilölliseen osaamiseen pohjautuva resurssien etsintä- ja varausjärjestelmä. Järjestelmä on tehty Elcolinen asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja sillä helpotetaan teollisuuden kunnossapidon projektien toteutuksen suunnittelua ja aikataulutusta 24/7/365 – missä tahansa.

”Järjestelmästä julkaistaan aluksi Beta-versio, jota jatkokehitetään yhdessä asiakkaidemme kanssa. ReFlow -järjestelmällä tulemme asettamaan kunnossapitotoimialalla palvelutasolle uuden riman – korkeammalle kuin kukaan tähän mennessä.” – Veli–Matti Ampiala, CEO, Elcoline Group.

”Haemme tällä hetkellä lisää asiakkaita kehittämään kanssamme yhdessä järjestelmää eteenpäin. Olemme saaneet tähän mennessä asiakkailtamme erinomaisia ideoita ominaisuuksista mitä ReFlow voisi sisältää ja koodaamme niitä parhaillaan toimivaksi.” – Jere Räisänen, COB, Elcoline Group

Lisätietoja: Jere Räisänen, COB, Elcoline Group, jere.raisanen@elcoline.fi, +358 44 5599 144

Henkilön Elcoline Official kuva.

Kasvua Baltiaan?

03.05.2017

Elcoline perustaa maaorganisaation Baltiaan?

Elcolinen kansainvälistyminen jatkuu määrätietoisin askelin.

”Osana 202020 – kasvustrategiaamme, tutkimme kansainvälistymismahdollisuuksia aktiivisesti. Tänä päivänä Elcoline Group henkilöstö työskentelee operaatioissa ympäri maapalloa ja nyt meillä on mahdollisuus aloittaa kohdemaassa pysyvä liiketoiminta ja perustaa paikallinen maaorganisaatio.” – Veli–Matti Ampiala, CEO, Elcoline Group.

”Tällä viikolla kävimme mm. tapaamassa asiakkaita Baltiassa ja tutustumassa paikalliseen liiketoimintaympäristöön. Yhteistyömahdollisuuksia on nyt raamitettu monialaisen palveluliiketoiminnan saralla ja meillä on erinomainen tilaisuus käynnistää pysyvä liiketoiminta alueella.” – Jarno Räsänen, Liiketoimintajohtaja, Elcoline Construction Oy.

 

Lisätietoja: Jarno Räsänen, Liiketoimintajohtaja, jarno.rasanen@elcoline.fi, 040 7711 330.

Henkilön Elcoline Official kuva.

Merkittävä sopimuslaajennus Terrafame Oy:n kanssa

28.02.2017

Elcoline on allekirjoittanut yhdessä Terrafeme Oy:n kanssa uuden merkittävän yhteistyön sopimuslaajennuksen. Palvelusopimus on aikaisemmin kattanut sähkö-automaatiopalveluiden tuottamisen sekä saattolämmitysjärjestelmiin liittyvien palveluiden tuottamisen. Uuden sopimuslaajennuksen myötä Elcoline alkaa toimittamaan Terrafame Oy:lle myös mekaanisia asennuspalveluita sekä hitsaustöitä.

”Arvostamme Elcolinen kumppanuutta ja halusimme laajentaa olemassa olevaa sopimusta, koska Elcolinen toiminta on ollut aktiivista ja Elcoline on toiminut teollisen toimijan tarpeita ennakoivasti huolehtivana luotettavana kumppanina.” – Terrafame Oy, Palvelupäällikkö, Kari Hynynen

”Tavoitteenamme on toimia vahvana ja merkittävänä kumppanina Terrafamelle päivittäisissä kunnossapito- ja investointitöissä sekä esim. seisakkien aikaan kunnossapitoresurssitarpeiden kuormitushuippujen tasaajana. Pystymme tarvittaessa toimittamaan nopeallakin aikataululla yli 100 hengen ammattilaisryhmiä asiakkaamme tarpeisiin, ja näin toimimaan Terrafamen tärkeänä kumppania heidän toimialallaan.” – Elcoline Group Oy, CEO, Veli-Matti Ampiala. veli-matti.ampiala@elcoline.fi collapse

Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto Elcoline Groupille

01.12.2016

Savon Yrittäjät palkitsi varkautelaisen urakointi- ja kunnossapitoalalla toimivan Elcoline Groupin Maakunnallisella Vuoden Yrittäjä -palkinnolla 19.11.2016. Palkitseminen tapahtui Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa, jota vietettiin tänä vuonna 750 hengen voimin Leppävirralla, Vesileppis Areenalla.

Yrityksen historiassa tämä on jälleen yksi hieno merkkipaalu. Vuodesta 2002 alkanut kova työ tuottaa tulosta ja se huomataan muuallakin.

Savon Yrittäjät perusteli valintaa mm. sillä, että Elcoline Group on nopeasti kasvanut ja edelleen kasvava yritys, jolla on laaja valtakunnallinen toimijaverkosto sekä asiakkaita ympäri maailmaa. Yrityksen toiminta on suunnitelmallista ja siinä hyödynnetään monipuolisesti digitalisaation mahdollisuuksia. Yritys on lähtenyt nopeasti nousukiitoon ja toimii muille kannustavana esimerkkinä tavoitteellisesta ja rohkeasta toiminnasta.

Kiitos kuuluu kaikille Elcolinelaisille ja asiakkaillemme, jotka ovat mahdollistaneet upean kasvutarinan!