Nimityksiä Elcoline Groupissa – Kasvu avaa uusia uramahdollisuuksia

02.02.2018

Elcoline Groupin liiketoiminnan merkittävä kasvu näkyy positiivisena kehityksenä myös yhtiön hallinnossa. Kasvun tekijöitä ja uudenlaisia rooleja tarvitaan koko ajan lisää. Konsernin talousjohtajaksi on 1.1.2018 alkaen nimitetty insinööri Jarno Räsänen, joka toimi aiemmin Elcoline Construction Oy:n liiketoimintajohtajana. Räsäsen ura Elcolinella on edennyt sähköasentajasta työnjohtajaksi ja liiketoimintajohtajaksi. Nyt edessä ovat uudenlaiset haasteet, jotka Räsänen ottaa innolla vastaan. Hänen toimenkuvaansa kuuluu talousjohtamisen ja raportoinnin lisäksi yritysostoihin liittyvien rahoitusasioiden järjestely sekä avainhenkilöiden valmentaminen.

Talousasiat ovat tulleet Räsäselle tutuiksi aiempien työtehtävien myötä, sillä hän on ollut tukemassa toimitusjohtajaa ja hallitusta talousasioissa viimeisen vuoden aikana.

– Talousjohtajaksi siirtyminen on luonnollinen jatkumo. Minulla on vahva henkilökohtainen halu kehittyä ja syventää tietämystäni talousjohtamisesta. Nyt pääsen keskittymään näihin asioihin täysipäiväisesti.  Olemme todella hyvällä kasvupolulla ja asioita on tehty paljon oikein edellisinä vuosina. Jatketaan ehdottomasti samalla uralla! Koen, että voin aidosti valmentaa ja tukea liiketoimintajohtajia ja projektipäälliköitä talousasioissa. Sillä rakennetaan osaltaan yhtiön tulevaakin menestystä.

Elcoline eroaa yhtiönä Räsäsen mielestä edukseen sillä, että johto on lähellä kenttää ja yhtiössä välitetään aidosti – ollaan arjessa läsnä omilla kasvoilla.

– Meillä on erittäin hyvä, nuorekas ja kehittyvä organisaatio, joka tarjoaa paljon uramahdollisuuksia. On ollut hienoa nähdä, miten henkilöstö esimerkiksi asentajapuolella on kehittynyt vuosien varrella.

Räsänen on itse tullut taloon asentajaksi vuonna 2006 ja edennyt siitä erilaisiin johtamistehtäviin. Hänellä on hyvä kokonaisnäkemys yhtiön toiminnasta; miten tähän on tultu ja missä on kehittämisen paikkoja. Silloin, kun talousasioita ei tarvitse ajatella, Jarno lähtee rentoutumaan golfin pariin.

– Harrastusten parissa pääsee hyvin irti työasioista ja saa huollettua niin kehoa kuin mieltä. Eniten kierroksia tulee pelattua Siilinjärvellä Tarinassa. Lisäksi hyvää vastapainoa työlle tuovat kaksi lasta ja matkustelu perheen kanssa.

 

Elcoline Construction sai uuden kipparin

Elcoline Construction Oy:n liiketoimintajohtajana on aloittanut insinööri Simo Nissinen, joka on työskennellyt yhtiössä aiemmin kunnossapidon vastaavana asentajana sekä sähkösuunnittelijana. Nissinen on myös Elcolinen pitkäaikaisimpia työntekijöitä, sillä hän on tullut taloon jo vuonna 2005. Hän johtaa Parmacon Leppävirran ja Pyhäjoen tehtaiden palvelukokonaisuutta, joka pitää sisällään sähkö- ja LVI-suunnittelun ja asennukset sekä arkkitehtisuunnittelun.

– Tulevaisuuden kehittämissuuntana Elcoline Construction Oy:llä näen automaatiopalveluiden sekä sähkö-, LVI- ja arkkitehtisuunnittelun kasvattamisen ja palvelun jatkuvan kehittämisen.

Nissistä työssä motivoi onnistuminen ja hyvän porukan synnyttämä työskentelyilmapiiri. Nissinen kokee, että Elcolinella on annettu hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.

– Se, että kaikkien on mukava tulla töihin edesauttaa myös yhtiön liiketoimintaa ja positiivista kehitystä. Olen viihtynyt Elcolinella todella hyvin. Miksipä en olisi, sillä aina on voinut vaikuttaa omaan työhön ja sanoa mielipiteensä asioista.

Vapaa-aikana Simo viihtyy kuntosalilla tai moottorikelkkailemassa. Harrastukset auttavat ajatusten nollaamisessa ja rentoutumisessa.

– Siinä ei ehdi työasioita ajatella, kun sukkuloi moottorikelkalla puiden välissä.

 

Jarno Räsänen
Puh: +358 40 771 1330
jarno.rasanen@elcoline.fi

 


Simo Nissinen
Puh: +358 40 750 1266
simo.nissinen@elcoline.fi

Uusi kunnossapitosopimus

07.05.2017

Elcolinelle uusi kunnossapitosopimus kemianteollisuudesta.

Sopimus kattaa koko teollisuuslaitoksen mekaaniset asennus- ja huoltotyöt sekä sähkö-/automaatio ja instrumentointi asennus- ja huoltotyöt. Lisäksi Elcoline vastaa koko teollisuuslaitoksen saattolämmitysjärjestelmien asennus- ja huoltotöistä sekä kaikkien aselajien vikapäivystyksistä 24/7/365.

”Vastaamme kokonaisuudesta omalla henkilökunnalla 24/7/365 yhden luukun periaatteella. Tämän tyyliset kokonaispalvelu-/ kunnossapitosopimukset ovat Elcolinen ydinliiketoimintaa ja tässä me halutaan olla maailman parhaita. Kerromme tarkempia tietoja kohteesta myöhemmin.” – Veli-Matti Ampiala, Elcoline Group, CEO.

Lisätietoja: veli-matti.ampiala@elcoline.fi / 040 123 9895.

Elcoline ReFlow

03.05.2017

Elcoline lanseeraa täysin uudenlaisen ohjelmiston kunnossapitotoimialalle

Elcoline lanseerasi 28.4.2017 uuden ReFlow –ohjelmiston, joka on yksilölliseen osaamiseen pohjautuva resurssien etsintä- ja varausjärjestelmä. Järjestelmä on tehty Elcolinen asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja sillä helpotetaan teollisuuden kunnossapidon projektien toteutuksen suunnittelua ja aikataulutusta 24/7/365 – missä tahansa.

”Järjestelmästä julkaistaan aluksi Beta-versio, jota jatkokehitetään yhdessä asiakkaidemme kanssa. ReFlow -järjestelmällä tulemme asettamaan kunnossapitotoimialalla palvelutasolle uuden riman – korkeammalle kuin kukaan tähän mennessä.” – Veli–Matti Ampiala, CEO, Elcoline Group.

”Haemme tällä hetkellä lisää asiakkaita kehittämään kanssamme yhdessä järjestelmää eteenpäin. Olemme saaneet tähän mennessä asiakkailtamme erinomaisia ideoita ominaisuuksista mitä ReFlow voisi sisältää ja koodaamme niitä parhaillaan toimivaksi.” – Jere Räisänen, COB, Elcoline Group

Lisätietoja: Jere Räisänen, COB, Elcoline Group, jere.raisanen@elcoline.fi, +358 44 5599 144

Henkilön Elcoline Official kuva.

Kasvua Baltiaan?

03.05.2017

Elcoline perustaa maaorganisaation Baltiaan?

Elcolinen kansainvälistyminen jatkuu määrätietoisin askelin.

”Osana 202020 – kasvustrategiaamme, tutkimme kansainvälistymismahdollisuuksia aktiivisesti. Tänä päivänä Elcoline Group henkilöstö työskentelee operaatioissa ympäri maapalloa ja nyt meillä on mahdollisuus aloittaa kohdemaassa pysyvä liiketoiminta ja perustaa paikallinen maaorganisaatio.” – Veli–Matti Ampiala, CEO, Elcoline Group.

”Tällä viikolla kävimme mm. tapaamassa asiakkaita Baltiassa ja tutustumassa paikalliseen liiketoimintaympäristöön. Yhteistyömahdollisuuksia on nyt raamitettu monialaisen palveluliiketoiminnan saralla ja meillä on erinomainen tilaisuus käynnistää pysyvä liiketoiminta alueella.” – Jarno Räsänen, Liiketoimintajohtaja, Elcoline Construction Oy.

 

Lisätietoja: Jarno Räsänen, Liiketoimintajohtaja, jarno.rasanen@elcoline.fi, 040 7711 330.

Henkilön Elcoline Official kuva.

Merkittävä sopimuslaajennus Terrafame Oy:n kanssa

28.02.2017

Elcoline on allekirjoittanut yhdessä Terrafeme Oy:n kanssa uuden merkittävän yhteistyön sopimuslaajennuksen. Palvelusopimus on aikaisemmin kattanut sähkö-automaatiopalveluiden tuottamisen sekä saattolämmitysjärjestelmiin liittyvien palveluiden tuottamisen. Uuden sopimuslaajennuksen myötä Elcoline alkaa toimittamaan Terrafame Oy:lle myös mekaanisia asennuspalveluita sekä hitsaustöitä.

”Arvostamme Elcolinen kumppanuutta ja halusimme laajentaa olemassa olevaa sopimusta, koska Elcolinen toiminta on ollut aktiivista ja Elcoline on toiminut teollisen toimijan tarpeita ennakoivasti huolehtivana luotettavana kumppanina.” – Terrafame Oy, Palvelupäällikkö, Kari Hynynen

”Tavoitteenamme on toimia vahvana ja merkittävänä kumppanina Terrafamelle päivittäisissä kunnossapito- ja investointitöissä sekä esim. seisakkien aikaan kunnossapitoresurssitarpeiden kuormitushuippujen tasaajana. Pystymme tarvittaessa toimittamaan nopeallakin aikataululla yli 100 hengen ammattilaisryhmiä asiakkaamme tarpeisiin, ja näin toimimaan Terrafamen tärkeänä kumppania heidän toimialallaan.” – Elcoline Group Oy, CEO, Veli-Matti Ampiala. veli-matti.ampiala@elcoline.fi collapse